logo de Quantotec

PRODUCTES - EMPRESA - CONTACTE - NOVETATS - OFERTES

INSTRUMENTS DE LABORATORI, QUALITAT I CONTROL

NOVETATS

Proscope Micro Mobile

Proscope Micro-MobileEl nou Proscope Micro Mobile convertiex els dispositius mòbils amb càmera fotogràfica, com iPhone, iPad, iPod i altres telèfons mòbils, smartphones i tabletes, en pràctics microscopis portàtils. La qualitat professional de la seua òptica i el seu sistema d'il·luminació regulable permeten l'ús del Proscope Micro Móbile en aplicacions com ara el control de qualitat de superfícies, investigació, cosmètica i altres. Pot usar-se manualment o recolzat sobre una superfície plana. També pot utilitzar-se per preparats de microscopia amb llum transmesa.

L'autonomia del seu sistema d'il·luminació és de cinc hores a la màxima intensitat, i el temps aproximat de recàrrega és de dues hores des de qualsevol port USB estàndard (cable inclòs).

Els augments de l'òptica bàsica són 20X-80X usant les aplicacions mòbils més habituals, encara que poden ser més o menys diferents depenent del dispositiu utilitzat. Existeix un filtre opcional de llum polaritzada amb la finalitat d'observar objetes reflectants com joies, metalls o altres.